Halne Fjellstugu

Adresse: Hardangervidda 227, 3576 Hol
Beliggenhet: Halne
Vis kart

Hotell og Fjellstue | Velkommen til Halne Fjellstugu og Hardangervidda, på Norges tak, der øst møter vest.
Halne kan tilby overnatting i rom eller leiligheter inne på fjellstugu, alle rom har eget bad/WC. De har også hytter beliggende rett bak fjellstugu med flott utsikt, hyttene har kjøkken og bad/WC. På sommeren har de også en hytte(Halnefjorhytta) nederst i Halnefjorden til utleie, dette er en unik og fantastisk plass.

På Halne er det ingen lysforurensning og på nattestid er himmelen fylt med stjerner. Ikke sjeldent kommer nordlyset som en puls over nattehimmelen. En utrolig opplevelse! Halne er stedet for alle, enten det er for å finne roen og stillheten eller om man ønsker aktiviteter som jakt og fiske, fotturer, skiturer, hundekjøring eller med kite innover vidda, eller for de som ønsker å spise hos dem, så kan de anbefale a la carte meny! Halne har lokaler som kan passe for mindre grupper som vil kombinere møte/konferanse og fjelliv, for selskaper og feiring eller for deg som går med giftetanker og vil feire bryllup.
Å drive fjellstue på Hardangervidda er en egen livsstil. Man må ha en ekstra lidenskap for natur, vær og vind, og ikke minst kjenne gleden av å dele den med andre. Vertskapet på Halne legger sin ære i å gi besøkende opplevelser de kan ta med seg videre. Enten man stopper for en tallerken husmannskost, eller ønsker å overnatte.
For de som jobber der oppe er det viktig å kunne dele av kunnskapen de har om steder og turmuligheter. Tradisjoner og kulturhistorie. Hvor storfisken står og hvordan det er med rypebestanden. Og ikke minst dele kunnskap og smaker av alle lokale råvarer de foredler på Halne.

Geirmund Tormodsgard og Ingar Dalen kjøpte Halne Fjellstugu i 2016, Halne hadde vært drevet som en familiebedrift siden den ble bygget i 1933. Nå vokser fjellstua seg inn i en ny tid og de gleder seg til å dele opplevelser med sine gjester.

Restaurant

Fasiliteter og tjenester

Fasiliteter
Antall etasjer: 2 Antall barer: 1 Sauna Kjæledyr tillatt Offentlig parkering i nærheten TV-stue
Informasjon om bygning
Sist renovert år: 2017 Bygget i år: 1933
Romfasiliteter
Balkong/Terasse
Spise og drikke
Bar Frokost Café Restaurant

Policies

Kjæledyr
Kjæledyr tillatt
Innsjekk fra:
15:00 - 21:00
Utsjekk før:
08:00 - 12:00

I nærheten

Ingen
  • Serveringshytte
  • Overnattingssteder
*Avstand på kartet er en rett linje

Kundeservice

Dersom du trenger hjelp med din bestilling, vennligst kontakt oss på:
Tlf (+47) 53 66 57 12 eller på e-post post@halne.no

Bestill online

- Ingen bookinggebyrer
- Sikker betaling
- Raskt og enkelt

Kundeservice

Dersom du trenger hjelp med din bestilling, vennligst kontakt oss på:
Tlf (+47) 53 66 57 12 eller på e-post post@halne.no

Bestill online

- Ingen bookinggebyrer
- Sikker betaling
- Raskt og enkelt
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-9026.cbischannel-40476.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails